Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: 2023 носи успех на 7 зодии

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Седемте сполучливи зодии за 2023 година.
Прочетете още
 

Великолепната финансова седморка за 2023 година

 

Дева

Девата е измежду зодиите с максимален капацитет през 2023 година Пред тях ще се отворят доста порти, които ще ги отведат до върха на триумфа. Склонността им да вършат всичко съвършено този път ще донесе единствено положителни неща. Посредствеността просто не е за Девите през 2023 година.

 

Телец

За Телците тази година дава обещание да бъде най-хубавото време за развиване на професионалните им гении. Това ще бъде решаващият фактор за възстановяване на тяхното богатство. В същото време Телецът ще би трябвало да работи доста интензивно, с цел да завоюва отбраната на Сатурн, гневната планета, ръководеща Телец.

 

Близнаци

Според астрологията най-хубавите месеци през 2023 година за  Близнаците за вложения и пускане на нови планове ще бъдат през март, май, юли, септември и октомври. Близнаци, един от най-ефективните способи да спечелите повече пари е да ги инвестирате, колкото по-скоро, толкоз по-добре. Богатството през 2023 година няма да се мери с това какъв брой печелите всеки месец, а с това по какъв начин парите се икономисват и влагат.  

 

Стрелец

Стрелецът е най-оптимистичният знак от зодиака през 2023 година През идната година звездите ще възнаградят Стрелците за тяхната упорита работа и ще получат позитивни послания от Вселената.

 

Везни

Според финансовия хороскоп новата 2023 година ще донесе на Везните, мъдрост, успокоение и прогрес. Везните ще бъдат доста изобретателни и ще имат стратегически хрумвания. От февруари до края на годината за Везните е уместно време за вложения.

 

Водолей

Водолеите ги чакат доста изненади през 2023 година Новата 2023 година ще бъде много натоварваща, но за Водолеите ще бъдат сполучливи през интервалите най-много в края 2023 година. Представителите от тази зодия ще имат доста сила, динамичност и креативност.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР